Grundvillkor
För att vi skall kunna göra dom flesta installationer (t.ex. blandare, beredare m.m.) så behöver det finnas en fungerande avstängningsventil. (Detta finns hos nästan alla) För övrigt så har vi inte så många regler när det kommer till installerat & klart. (Vi löser dom flesta hinder vi dyker på)

Blandare
Det man kan kolla innan man beställer en dusch eller badkarsblandare är avståndet mellan rören där blandaren kommer ut. Våra blandare på hemsidan är 160c/c (16 cm mellan rören) Det finns även 150c/c och skulle det vara som så att ni har 150 c/c (15cm mellan rören) så kan ni bara skriva det i fältet övrigt så tar vi med en modell som passar.

Badkar/dusch
För att installera ett badkar så måste det finnas en fungerande golvbrunn där badkaret skall stå.

Vattenutkastare
Det behöver finnas ett kallvattensrör i närheten som vi kan koppla oss på.

Varmvattensberedare
Gäller vi utbyte av en gammal beredare, det skall finnas en golvbrunn i utrymmet och har ni beställt en vägghängd modell så skall det vara ordentligt kottlat i väggen.

Vattenfelsbrytare
En vattenfelsbrytare skall installeras så nära vattenmätaren som möjligt, i vissa fall kan detta vara lite svårt att få till då man i vissa lägen har vattenfelsbrytaren under en varmvattensberedare eller liknande. Är man lite osäker så får ni gärna skicka någon bild till info@installeraVVS.se

WC-kvarn
Gäller vid utbyte av en gammal wc kvarn där modell ni valt (Saniacess 1-3) passar in.

Varukorg
Vi använder kakor för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies.